1

Jag lever, men...

Jag har inte kraften att skriva just nu. Mina tankar kopplar inte och jag är helt sänkt i måendet. Jag mår inte alls bra av hur jag och många andra behandlas av FK. Hur Generaldirektören för FK skryter om avtagande siffror för sjukförsäkringen utan att inse att det är sjuka människor som drabbas. Det gör mig illamående. Så lite insikt. Så farligt. 
Jag önskar att regeringen tog krafttag i detta. Att de ser över vad som sker, hur deras direktiv nu gör att FK sparkar ut sjuka - ut i utanförskap och otrygghet. Vackert...NEJ!
Jag orkar snart inte längre. Min energi försvinner rasande snabbt. Så nu försöker jag ägna mig åt att ladda. För jag tänker inte ge upp. Men just nu mår jag fördjävligt. "Tack" Försäkringskassan för det. "Tack" Strandhäll & Co för konsekvenserna av era direktiv ni inte verkar ha insikt i.
Nu somnar jag om. Laddar. Laddar. 
Jag måste ta hand om mig. Försäkringskassan har tydligt visat att de bryr sig inte ett djävla skit. Trots att de påstår sig veta att jag har en hemsk tillvaro. OM de förstod skulle de inse att jag är sjuk. Inte för att jag vill. Utan för att jag drog fel lott här i livet och fick en vidrig sjukdom.
Mitt liv tog en ny vändning, men jag blev sparkad ut ur tryggheten med berått mod av Försäkringskassan. Pga av okunniga FMR. Pga av okunniga handläggare. Pga en samhällstrygghet som inte funkar. Inte för oss långtidssjukskrivna i sjukdomar de inte vill känna till, inte lära sig om. Trots att den är vanligare än MS och Parkinsson och ofta mer funktionsnedsättande. Jag valde det inte. Jag lovar. Det är hemskt. Och jag blir dubbelt bestraffad. Först genom att få sjukdomen, sedan av FK.
Jag laddar och laddar. En dag så orkar jag kanske skriva mer igen. Men inte nu. Nu ligger jag under klacken på Ann-Marie Begler, Annika Strandhäll & Co. Mosad. Utan rörelseförmåga. Knäckt. Trygghet - hahahaha...
Jag laddar...
me/cfs #människanbakom Ann-Marie Begler Annika Strandhäll Försäkringskassan Psykisk misshandel hjärntrötthet me/cfs smärta

Kommentarer:

1 Piedra:

skriven

I slutänden är det väl politikerna vi ska skylla på, men handläggarna på Försäkringskassan sitter där som marionettdockor och utför det de har order om. Det är inte utan att jag kommer att tänka på SS-soldater och lägervakter... Arbetslinjen var ju aktuell även i Nazityskland. Det finns paralleller jag bara inte kan bortse från.
Önskar dig ork och kraft, lugn och ro!
Kram <3

Svar: Visst är det politikerna som ger direktiven och de duckar så duktigt idag och skyller på varandra. Tyvärr kan jag inte påstå att nuvarande regeringen gjorde det bättre - tvärtom. Nästa val blir svårt då man alltmer blir medveten om att ett löfte inte gäller. Handläggarna är marionetter - absolut. Men det finns ju även bra handläggare som bevisar att det går att göra ett utmärkt jobb utan att kränka både läkare och den drabbade. Alltså känns det mer som en företagskultur på vissa kontor (finns regionala skillnader i bemötandet) och då hur handläggarna kan/vill/vågar agera. Detta är inte rättssäkert. Helt galet. Din jämförelse med SS och lägervakter är inte helt tokig. Jag jämförde även med häxjakten som fanns förr, där bevis var något som inte dög om nu någon pekade ut den stackars kvinnan. Då dömdes denne trots bevis om motsatsen. Tack för omtanken. Den värmer mycket. Kram tillbaka.
jagepippi.blogg.se

Kommentera här: