0

Hur i h-e ska jag bevisa mina begränsningar när FK uppenbart inte läst det jag skickat in.

Här tänkte jag kort visa bilder på varför jag upplever situationen trött, maktlös, förnedrande och otroligt sänkande. Hur kan FK inte läsa detta rätt? För att de inte vill...de vill snygga till sina siffror. 
Behöver jag säga att detta gäller både vanliga kontoren samt deras överklagningsavdelning med jurister. Denna ska se med "nya" ögon...B-shit!!!
Först ut är avslagsbeslutet:
Observera speciellt översta stycket där de uppger att allt baseras utifrån vad jag berättat. Frågan som uppstår när man läser de intyg och utredningar jag fått är "kan FK läsa och processa den informationen?" Jag undrar. Eller är allt för att få snygga siffror. 
Sedan har jag i tidigare inlägg tagit upp vad "ett arbete som är normalt förkommande på marknaden" är. Frågan är om FK vet detta, trots att jag och många andra drabbade skickat dem den vägledande domen från HD ang detta. Jag tror de väljer att strunta i detta i förhoppning om att vi inte orkar strida, att vi är för sjuka för att bråka. Trots att de bedömer oss friska. Allt för snygga siffror.
Här nedan är ett utdrag från specialisten som skrev ett av intygen FK fått:
här kommer utdrag från undersökningen som gjordes av stressteamet:

 Vad jag kan se så upplyser dessa uppgifter att mina besvär och funktionsbegränsningar inte bara är mina ord. Jag har blivit bedömd, utredd och testad. Men ändå påstår FK att allt baseras på mina ord... Undrar om de överhuvudtaget läst det jag skickat in? 
Om inte detta är maktmissbruk så vet jag inte vad jag ska kalla det förutom inkompetens och fel personer på sin plats. Eller är detta enbart för att få snygga siffror?
Min sjukskrivande läkare har hänvisat till dessa intyg o utredningar men det väljer FK att inte se. Vad gör man? När FK dessutom inte vill föra en dialog med läkaren när denne ber om det. 
Det är som att mötas av en stenvägg som är 543268 mil hög och iskall. Hur gör man då? Jag känner mig liten. Jag känner mig maktlös. 
Är det verkligen meningen att det ska vara så här? Borde inte vi sjuka få hjälp att tillfriskna? Tror verkligen FK att jag kan jobba bara för att de säger så? Jag önskade att jag kunde jobba men nu är det inte min vilja som är sjuk, det är min kropp och det är absolut inget jag valt! 
me/cfs #människanbakom Försäkringskassan Socialförsäkring SvMECFS hjärntrötthet me/cfs underbar läkare utmattningssyndrom